Bělící Pasty Crest 3D a Jak je Používat

 

Zubní pasty Crest jsou jedny z nejdoporučovanějších past pro zdravou ústní hygienu na světě. Roky vývoje a testování vedly k patentovanému složení bělících produktů Crest 3D White, které jsou založeny na 3 základních výhodách pro vaše zubyčištění, ochrana, bělení. Pojďme si projít tyto výhody a rozzářit váš úsměv. 

1. Efekt Čištění Bělících Past

Bělící pasty a další produkty Crest 3D White efektivně odstraňují povrchové nečistoty zubů. Patentované složení fluoridu, oxidu křemičitého a dalších látek se prokázalo jako velice účinné v odstraňování bakterií z úst, které mohou způsobovat nejenom zubní kámen a kazy, ale také nepříjemný zápach po několika hodinách od posledního vyčištění chrupu. 

2. Ochrana Zubních Past s Fluoridem

Bělící pasty Crest 3D mimo jiné obsahují fluorid, který  pomáhá hned s několika aspekty zdravých úst. Fluorid remineralizuje oslabenou zubní sklovinu, zpomaluje ztrátu těchto minerálů a zabraňuje tvorbě a růstu škodlivých bakterií na našich zubech, dásních a celkově v našich ústech. I když je fluorid prokázán jako pomocník zdravých zubů, na trhu je stále nespočet produktů, které obsahují příliš velké množství fluoridu (4% a více) což může vést k fluoróze a postupnému poškozování zubů. 

Všechny bělící pasty Crest 3D obsahují velice bezpečné množství fluoridu - méně než 0.3%. 

3. Bělení Zubní Pastou Crest

Díky svému složení jsou produkty Crest 3D ve velké míře doporučovány zubařy v USA nejen jako kvalitní produkty pro podporu zdraví zubů, ale také jako alternativa drahým bělícím procedurám. Domácí bělení zubů je bezpečné a účinné pokud si vyberete kvalitní produkty a máte realistická očekávání. Nekvalitní bělící pasty, pásky, nebo jiné produkty na trhu mohou znít jako skvělé řešení pro bělení zubů, ale pokud vám slibují bílé zuby jako perličky za pár dní používání nějakého gelu, či pásku, buďte opatrní. 

 

Jak Používat Bělící Pasty Crest

Bělící pasty Crest 3D se používají stejně jako klasické pasty jiných značek. Pro začátek stačí, když si budete čistit zuby pastou Crest jen 1x denně, například večer a ráno zůstanete u pasty na kterou jste zvyklí. Doporučujeme pro začátek vyzkoušet bělící pastu Crest 3D Vivid Mint, která vám vydrží 2-3 měsíce pravidelného bělení. Znatelný rozdíl byste měli poznat již za několik dní čištění, někdy to mohou být 3 dny, někdy až týden nebo 2. 

Jako u všech zubních past obsahujícíh fluorid je důležité, abyste předešli spolknutí pasty. Vždy dbejte na úplné vypláchnutí úst po čištění. Z tohoto důvodu nejsou tyto pasty doporučeny pro děti do 6 let, jelikož se jejich chrup stále vyvýjí a polykáním by mohlo dojít k mírné fluoróze. Proto je důležité dohlížet na děti při čištění aby se předešlo polknutí.