Porovnání bělicích zubních past Crest

Porovnání bělicích zubních past Crest

Bělicích zubních past Crest je mnoho. Různé příchutě, obaly, produktové řady. V tomto přehledu si projdeme nejdůležitější rozdíly produktových řad, abyste mohli vybrat tu nejlepší bělicí zubní pastu pro váš úsměv. 

Nějaké jsou čistě na bělení povrchu zubů, jiné na potlačení citlivosti a bělení zubů, další produkty jsou třeba na prevenci tvorby zubního kamene. Pojďme si projít následující produktové řady Crest:

  1. Crest
  2. Crest 3D White
  3. Crest 3D White Brilliance
  4. Crest Pro Health

Výhody a nevýhody produktů Crest

Ještě než začneme, je důležité si říct, že žádný produkt nedokáže zázraky, Bělicí zubní pasty jsou určeny pro kvalitní domácí bělení povrchu zubů. Produkty se mohou používat denně, popř. kombinovat s klasickými zubními pastami.

Při prvotním použití bělicích past je vždycky dobré začít pozvolna a doplnit jimi vaší každodenní čisticí rutinu. Například použít bělicí zubní pastu 2-3x týdně po dobu několika týdnů a poté zkusit vyšší frekvenci použití. 

Tip: bělicích past stačí nanést na kartáček malé množství o velikosti kuličky hrášku, není potřeba nanést pastu na celý kartáček

Níže jsou základní výhody a nevýhody použití téměř jakékoliv bělicí zubní pasty Crest. 

Výhody

  • Bělicí zubní pasty převážně odstraňují povrchové skvrny zubů podle produktu
  • Mohou vybělit povrch zubů o 1-3 odstínů
  • Stačí používat 2-3x týdně
  • Působí od prvního vyčištění
  • Příjemná chuť bez chemického "ocasu"
  • Velká balení vydrží několik měsíců každodenního používání
  • Důkladně vyčistí i špatně dostupná místa úst díky pěnidlům
  • Udržují zuby světlé při pravidelné konzumaci kávy, čaje, vína nebo při používání tabákových výrobků

Nevýhody

  • Abrazivní pasty mohou způsobovat citlivost
  • Nevybělí zub jako takový - bělí povrch zubů
  • Nedokážou vykompenzovat špatnou zubní hygienu
  • Použití se sonickým kartáčkem na vyšší módy čištění může způsobovat citlivost
  • Nemusí působit na každého - každý má jiné zuby
  • Výsledky se budou lišit člověk od člověka

Přehled bělicích zubních past Crest

Produkty Crest rozdíly

Crest

Základní produktová řada bělicích zubních past Crest. Většinou jsou dostupná ve velkých baleních, například 232g a mají základní vlasnosti. 

Prevence tvorby zubních kazů a efektivní odstranění zubního plaku a škodlivých bakterií ze zubů a dásní jsou samozřejmostí. 

Nad rámec těchto prvotních benefitů mají ve složení jemná abraziva, který odstraňují povrchové nečistoty zubů a dodávají jim tak lesk a bělejší odstín. Produkty jako Crest baking soda & peroxide 232g obsahují navíc jedlou sodu a peroxid, poskytující tak antibakteriální vlastnosti a způsob jak předcházet tvorbě zubního kamene. 

Produkty jako Crest tartar protection & whitening 232g obsahují disodium pyrophosphate působící na šetrné bělení povrchu zubů a proti zubnímu kameni. 

Všechny tyto produkty nabízejí základní čistící a preventivní vlastnosti zubních past a k tomu trochu něco navíc. 

Crest 3D White

Produktová řada Crest 3D White už se více zaměřuje na bělení povrchu zubů. Jako u předchozí řady, prevence vzniku zubních kazů a důkladné vyčištění zubů a dásní i špatně dostupných míst je základ, na kterém tyto produkty staví. 

Navíc podle typu produktu nabízí různé typy mátových příchutí a na krabičkách znázorňují % něco jako intenzitu odstranění skvrn ze zubů. 

Většina produktů této řady odstraňuje o 70-100% více povrchových nečistot zubů ve srovnání s klasickou zubní pastou. 

Rovněž produkty v této řadě nepůsobí proti dalším neduhům jako jsou zánětlivé dásně nebo citlivé zuby, na to je produktová řada Crest Pro Health, níže v seznamu. 

Populárním produktem je například Bělicí zubní pasta Crest advanced whitening 147g odstraňující až 100% povrchových nečistot zubů. 

Produkty Crest rozdíly
Produkty Crest rozdíly

Potřebujete s něčím poradit? Rádi vám pomůžeme s výběrem nebo zodpovězením vaší otázky na zákaznickém chatu, na emailu info@belicipasty.cz nebo přes telefon +420 777 736 695

Produkty Crest rozdíly

Crest 3D White Brilliance

Nejpokročilejší produktová řada Crest 3D White Brilliance nabízí hned několik výhod oproti jiným řadám produktů Crest na domácí bělení zubů. 

Vylepšené složení odstraňuje až o 100% více povrchových nečistot zubů oproti klasickým pastám díky abrazivům a dodají zubům lesk a šajn. 

Mimo bělicí efekt je velkou výhodou složka stain protection technology (PVP), která zabraňuje tvorbě nových skvrn na povrchu zubů po vyčištění až po dobu 24h. 

Efekt bělicích past Crest 3D White Brilliance působí od prvního použití a navíc si zamilujete jejich svěží mátovou chuť. 

Crest Pro Health

"Celkové zdraví zubů a dásní a bělejší úsměv, to je oč to běží milá paní" . Nebo tak nějak jistě zní známá filmová hláška. 

Produkty řady Crest Pro Health kombinují 8 efektů v 1 pastě. Tyto produkty jsou skvělou volbou pro ty z vás, kteří trpí na citlivé zuby, ale chtěli by do každodenního čištění zakomponovat kvalitní bělicí zubní pastu. 

Každý tento produkt je takový všestranný pomocník na nejčastější neduhy spojené s ústní dutinou, zuby a dásněmi a navíc poskytují šetrné bělení povrchu zubů jako třešničku na dortu. 

Nějaké produkty jsou zaměřené více na zdraví dásní jako třeba bělicí pasta Crest pro health gum protection, jiná je třeba bělicí pasta Crest Pro Health s douškem svěží ústní vody Scope s alkoholem pro lepší odstranění bakterií. S jakýmkoliv z těchto produktů byste neměli šlápnout vedle. 

Produkty Crest rozdíly

8 výhod produktů Crest Pro Health v 1 pastě

Produkty Crest rozdíly

Proti citlivosti

Produkty Crest rozdíly

Proti zubním kazům

Produkty Crest rozdíly

Na bělejší úsměv

Produkty Crest rozdíly

Proti erozi zubů

Produkty Crest rozdíly

Na zdravé dásně

Produkty Crest rozdíly

Na svěží dech

Produkty Crest rozdíly

Proti zubnímu kameni

Produkty Crest rozdíly

Proti gingivitidě neboli zánětu dásní

Závěrem o bělicích zubních pastách Crest

Ať už hledáte zubní pastu pouze na domácí bělení povrchu zubů nebo parťáka na pomoc s konkrétními problémy jako například na zubní kámen, proti citlivosti zubů a dásní, nebo na potlačení zánětů dásní, produkty Crest nabízí kvalitní řešení všech těchto problémů. 

Je důležité si uvědomit, že žádná zubní pasta Crest nebo produkt jakékoliv jiné značky nemůže garantovat zázraky. Každý z nás má jiné genetické zabarvení zubů, jiné stravovací návyky a životosprávu, jinak se staráme o zuby. Všechny tyto faktory ovlivňují efekt bělicích zubních past. 

Garantovat vám ovšem můžeme to, že se do naší nabídky snažíme přidávat jen to nejlepší co na domácí bělení povrchu zubů existuje a vždy se s našimi zákazníky snažíme najít nejlepší řešení pro domácí bělení povrchu zubů ať už je to s námi nabízenými produkty nebo doporučením jiného produkty, který ani v naší nabídce nemáme. Vždy je dobré konzultovat váš stav zubů a vaše potřeby se zubařem či zubařkou nebo s profesionálem dentální hygieny.